Man kan aldri få nok tips til hva man kan gjøre sammen med familien sin, så her kommer noen fra oss:

Perling

Det å perle er noe som alle gjør iløpet av oppveksten, men det gjør det jo ikke mindre gøy. Det er alltid gøy å se sitt ferdige produkt, enten det er en fargerik hest eller en runding.

Lage potettrykk

Det er absolutt noe gøy med å lage potettrykk uansett hvor gammel du er. Fordi det er bare fantasien som setter grenser. Kanskje dere til og med kan lage potetmos av potetene dere bruker?

Lage trolldeig

Det er alltid gøy å finne på egne aktiviteter, men noen ganger er det også greit med noen tips utenfra. Det å lage trolldeig er en av disse som det er utrolig lett å finne inspirasjon utenfra på. Det å lage trolldeig er noe spesielt som vi mener at alle barn bør oppleve!

Design dine egne ting

Hvorfor ikke få med deg barna dine på å designe noen ting? Det er mulig å designe en rekke type ting som møbler, klær og kanskje til og med tapeter? Du kan for eksempel hente inspirasjon fra Familietapeter.no der det finnes et godt utvalg. Kanskje dere ender opp med nye tapeter til og med?

Sy

Det å sy er nok bedre for litt større barn, men det er fortsatt noe som er utrolig givende. Det er gøy å se hvordan man kan lage sin egen t-skjorte eller sin egen veske.

Tegn

Finn ark som man kan tegne hva man vil på, eller finn maler som du kan bruke til å fargelegge. Det finnes en rekke maler du kan finne overalt! Firmaer gjør seg ofte flid når det kommer til å produsere tegnebøker.

Det å være i aktivitet er alltid viktig!

Author ragnhild
Published
Categories Uncategorized

Siste innlegg

Hus Hage og hobbyer

youplay