Å lage smykker har blitt en trend, for når du lager smykkene selv, kan du skape din personlige vri, slik at smykkene dine er unike og gjenspeiler din personlighet. Hvor avansert du vil gjøre det, avhenger av hvor mye tid og penger du tenker å bruke på hobbyen. Du kan kjøpe et smykkesett i en hobbybutikk, eller kjøpe enkeltdeler hver for seg.

Hva trenger du?

For å lage smykker, trenger du egentlig bare en tråd eller et kjede, samt noe å dekorere med. Du kan velge perler, anheng, fjær, skjell, steiner, eller helt andre ting. Du kan til og med hekle, brodere eller strikke smykker eller anheng. Mange har laget smykker da de var barn, så dette er en hobby de fleste har kjennskap til. Nettbutikker som selger smykkedetaljer har ofte noen gratis tips som kan inspirere deg.

Billig eller dyrt

Å lage smykker kan være veldig billig. Plastperler til barn koster ikke stort. Hvis du vil lage dyrere og mer eksklusive smykker, kan du kjøpe smykkedetaljer i sølv og anheng og perler laget av halvedelsteiner. Det er altså helt opp til deg hvor mye penger du vil legge inn i hobbyen.

Author ragnhild
Published
Categories Håndarbeid

Siste innlegg

Hus Hage og hobbyer

youplay