Liker du å strikke? Skulle du gjerne hatt noen å strikke sammen med? Tro meg, det er det veldig mange andre som også gjør. Det er akkurat sånn fenomenet med strikkekafé har oppstått, og det er virkelig utrolig koselig. Her er det bare å ta med seg alt en har av små og store strikkeprosjekt, og jobber med dem i hyggelig samvær med en kaffe attåt, mens en skravler med andre om alt og ingenting. Det slår utvilsomt å sitte alene hjemme i sin egen stue og nistirre på strikkepinnene i mangel av noe bedre å feste oppmerksomheten på.

Strikketøy og strikkepinner

Hvis du leter etter et nytt strikkeprosjekt å fordrive tiden med er det like greit å begynne på et stort et. Slå på stortromma og strikk til dine møbler! Alt du trenger er et bra mønster, masse tid og enda mer garn. Du kommer ikke til å angre. Har du med deg dette på strikkekafé har du mer enn nok materiale til å sitte der og kose deg hele dagen mens andre strikker ferdig sokkene og genserne sine. Hva er vel uansett mer personlig enn hjemmestrikka stoltrekk og matchende puter i flotte farger? Om du er ekstra modig kan du jo prøve deg på å designe mønsteret selv, men det viktigste er at du koser deg med strikkinga!

Den beste måten å bli inkludert i en strikkekafé er nok rett og slett og finne ut hvor den er og så bare møte opp og introdusere deg selv for de som er der. Da får du kjapt et stort nettverk an andre strikke-entusiaster som mer enn gjerne vil dele hverdagen sin med deg. Like barn leker best tross alt, og når mange mennesker med samme hobby møtes kan det jo bare kjempekoselig. Bare ikke vær redd for å inkludere deg selv! De andre er der jo av samme grunn som deg.

Et bord på en kafé

Det aller beste med å strikke i selskap med andre er nok, i tillegg til det sosiale, og dele Gleden og kunnskapen! Alle på kaféen er mest sannsynlig ivrige til å dele sine gode tips og mønstre med hverandre, sammen med sin store lidenskap for hobbyen. Det kan ikke bli for mye prat om strikking, og delt glede er jo som kjent større glede. Eller hva?

Author
Published
Categories Uncategorized

Siste innlegg

Hus Hage og hobbyer

youplay